Hem / Elmotorer

Högkvalitativa och energieffektiva elmotorer

Välkommen till BEVI, din pålitliga leverantör av högkvalitativa och energieffektiva elmotorer. Med ett omfattande utbud och imponerande lagerkapacitet är vi redo att snabbt möta dina behov. Upptäck vårt sortiment av optimerade inbyggnadsmotorer, vibrationsmotorer, bromsmotorer, tvåhastighetsmotorer, frekvensomriktarmotorer och servomotorer. Oavsett bransch och kravspecifikationer har vi lösningen!

IE4 - Den nya standarden för energieffektivitet

Vi erbjuder hållbara och tillförlitliga motorer i effektivitetsstandarderna IE1, IE2, IE3 och IE4. IE4 representerar det senaste genombrottet inom energieffektivitet med ett tydligt fokus på en mer hållbar och resurseffektiv framtid. Våra IE4-klassificerade elmotorer har den högsta verkningsgraden, vilket genererar överlägsen prestanda och minskade energikostnader.

Specialanpassade elmotorer för dina unika utmaningar

Vi konstruerar och specialtillverkar elmotorer för unika och krävande förhållanden, helt utifrån våra kunders önskemål och specifikationer. Med noggrant utvalda material och precision i mängden koppar i rotor och stator, skapar vi elmotorer med exceptionellt hög energieffektivitet.

Hållbara lösningar för en grön framtid

Vårt koncept, BEVI – Your green supplier, strävar efter att öka energieffektiviteten och främja miljön. Genom att välja våra produkter bidrar du till en hållbar planet samtidigt som du minskar dina driftskostnader.

Bild föreställande elmotorer i läkemedelsindustrin - BEVI

CAD support

Tidigare modeller

Behöver du en specialprodukt eller kundanpassad lösning?

BEVI Kunskapsbank

BEVI Kunskapsbank är en samling av information inom våra expertområden  t.ex. elektriska drivsystem och kraftgenerering.

Utforska

BEVI AB (huvudkontor)

Bevivägen 1
384 30, Blomstermåla

Org.nr. | 556195-8314
Tel |
0499-271 00
Mail | info@bevi.se

BEVI AB (regionkontor)

Kontaktvägen 8
SE-901 33, Umeå

Org.nr. | 556195-8314
Tel | 090-70 44 30
Mail | bevinord@bevi.se