Hem / Service & Teknik / Pumpservice

BEVI UMEÅ: Pumpar och elmotorer i Västerbotten

I Umeå har vi vårt norra regionskontor där vi erbjuder BEVI:s fullständiga sortiment av elektriska drivsystem och kraftgenerering. Vi utför serviceuppdrag på pumpar och elmotorer i hela Västerbotten med omnejd. Hos oss står alltid kunden i centrum och vår serviceprocess är metodisk, strukturerad och transparent. Vi erbjuder kostnadseffektiva och skräddarsydda lösningar med ett genuint hållbarhetsfokus. Varmt välkommen till oss på BEVI Umeå!

BEVI:s regionkontor i Umeå på Kontaktvägen 8, 901 33 Umeå.

Susanne Landby, Regionchef Umeå 
Direkt: 090-70 44 39
Mobil: 070-368 68 81
Skicka e-post

Service och försäljning av pumpar

Kontakta Daniel Holmgren för mer information om service och pumpar!

Förebyggande service och underhåll är avgörande för säker drift och minimerar risken för stillestånd. Att optimera och effektivisera driften bidrar inte bara till en ökad livslängd för pumparna och elmotorerna, utan också till en hållbar resursanvändning.

Daniel Holmgren, Serviceledare Umeå
Direkt: 090-70 44 38 Mobil: 072-222 28 81
Skicka e-post

Våra tjänster

Service av pumpar och pumpgropar

Kontakta oss med dina problemställningar och frågor om pumpar och pumpgropar. Vi felsöker, jobbar med förebyggande underhåll och reparerar – både i vår serviceverkstad och ute i fält. Vi servar och reparerar globala varumärken på pumpar som Wilo, Grundfos, Xylem, Robota och Sulzer, men har även kunskap och erfarenhet av de flesta förekommande pumparna i branschen. Våra specialistområden är vatten-, avlopps-, industri- och dräneringspumpar. Kom ihåg att förebyggande service och underhåll bidrar till en säkrare drift och minskar risken för oplanerade driftstopp!

Elmotorservice

Vi erbjuder service och reparation av elmotorer för optimal prestanda och långvarig drift, oavsett typ eller fabrikat. Våra tjänster inkluderar allt från byte av lager och olja till lindningskontroll och uppmätning av statorer. Kontakta oss med din problemställning så hittar vi en skräddarsydd lösning.

Serviceavtal

Våra serviceavtal är utformade för att möta unika krav och behov för din applikation eller anläggning. Kontakta oss för att höra hur vi kan skapa en optimerad lösning som passar just er. Ett serviceavtal innebär minskad risk för oväntade driftstopp, förlängd livslängd på utrustning och maskiner, förbättrad energieffektivitet och minimerade driftskostnader på både kort och lång sikt.

Laseruppriktning

Laseruppriktning är en avancerad metod för att exakt justera och kalibrera motorns axlar och komponenter. Genom att använda laseruppriktning kan vi säkerställa att din anläggning fungerar med optimal effektivitet och minimalt slitage. Detta bidrar till att minimera vibrationer, öka driftsäkerheten och förlänga livslängden på utrustningen.

Behöver ni en ny pump? Vi hjälper till med en ersättare och ett direktutbyte. Snabb och smidig övergång! Vi levererar pålitliga och effektiva lösningar som möter våra kunders unika behov. Hur kan vi hjälpa dig?

Försäljning

Vår försäljning består av BEVIs kompletta sortiment av elmotorer, transmissioner, frekvensomriktare, kraftelektronik, lindningsmaterial och startutrustningar. Motorerna kan anpassas eller byggas om i specialutförande, med en mängd olika tillval och tillbehör, för att klara alla typer av miljöer och krav.

Virkestorksmotorer

I samarbete med sågverksindustrin har BEVI tagit fram virkestorkmotorer som är konstruerade för att klara av de tuffa krav som ställs på applikationer med mycket hög omgivningstemperatur och hög luftfuktighet. Motorerna är som standard dimensionerade för frekvensomriktaredrift och finns både i energiklass IE3 och IE4.

Stort lager i Umeå

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett omfattande lager av högkvalitativa elmotorer, frekvensomriktare och reservdelar här i Umeå. Med vårt stora lager kan vi garantera snabba leveranser och en förstklassig service till våra kunder. Vi står redo att assistera dig med allt från produktval till teknisk support och service. På BEVI strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi hörs!

Hitta rätt frekvensomriktare!

Vi har frekvensomriktare för marknadens samtliga motortekniker. Kontakta oss för mer information om försäljning av frekvensomriktare, elmotorer, transmissioner, kraftelektronik, lindningsmaterial och startutrustningar.

Gunnar Ekström, Teknisk säljare 
Direkt: 090-70 44 34
Mobil: 070-548 58 80
Skicka e-post

Robert Ackemo, Teknisk säljare 
Direkt: 090-70 44 35
Mobil: 070-621 08 42
Skicka e-post


Behöver du en specialprodukt eller kundanpassad lösning?

BEVI Kunskapsbank

BEVI Kunskapsbank är en samling av information inom våra expertområden  t.ex. elektriska drivsystem och kraftgenerering.

Utforska

BEVI AB (huvudkontor)

Bevivägen 1
384 30, Blomstermåla

Org.nr. | 556195-8314
Tel |
0499-271 00
Mail | info@bevi.se

BEVI AB (regionkontor)

Kontaktvägen 8
SE-901 33, Umeå

Org.nr. | 556195-8314
Tel | 090-70 44 30
Mail | bevinord@bevi.se