Hem / Lindningsmaterial / Spårlock och spårlist

Spårlock och spårlist för elektroindustrin

Här hittar du ett stort utbud av spårlock och spårlist för användning inom elektroindustrin. Dessa komponenter används i elmotorer, generatorer och andra elektriska apparater.

DMD - laminat

DMD Spårlock är tillverkade av ett stabilt laminatmaterial som erbjuder pålitlig isolering och skydd för elektriska komponenter. Dessa spårlock används i en mängd olika elektromagnetiska applikationer och är särskilt effektiva vid behov av mekanisk och elektrisk isolering.

Trapets G11 - glasvävepoxy

Spårlisten av typ Trapets G11 är tillverkad av högkvalitativt glasvävepoxy, vilket ger utmärkt mekanisk och elektrisk isolering. Denna spårlist är idealisk för användning i elmotorer, generatorer och andra elektriska enheter där isolering och skydd är avgörande.

NMNM - laminat

NMNM spårlock är tillverkade av laminatmaterial och används för att erbjuda effektiv isolering och skydd i elektriska kretsar. Dessa spårlock är utformade för att uppfylla de stränga kraven inom elmotor- och generatorindustrin.

Nomex® 410

Nomex® 410 spårlock är tillverkade av högkvalitativt material och erbjuder utmärkt isolering och brandskydd. Dessa spårlock är särskilt lämpliga för användning i krävande elektromagnetiska miljöer.

För detaljerad information om våra produkter, se våra produktblad i pdf-format.

Broschyrer och kataloger

Behöver du en specialprodukt eller kundanpassad lösning?

BEVI Kunskapsbank

BEVI Kunskapsbank är en samling av information inom våra expertområden  t.ex. elektriska drivsystem och kraftgenerering.

Utforska

BEVI AB (huvudkontor)

Bevivägen 1
384 30, Blomstermåla

Org.nr. | 556195-8314
Tel |
0499-271 00
Mail | info@bevi.se

BEVI AB (regionkontor)

Kontaktvägen 8
SE-901 33, Umeå

Org.nr. | 556195-8314
Tel | 090-70 44 30
Mail | bevinord@bevi.se