Hem / Lindningsmaterial / Lindningstråd

Lindningstråd av högsta kvalitet

Här hittar du lindningstråd med överlägsen ledningsförmåga, termisk stabilitet och hållbarhet för elektriska spolar och transformatorer. Allt från isolerad lindningstråd av koppar och aluminium till specialiserad ultrafin lindningstråd och litztråd. Konstruerad för att erbjuda optimal prestanda, tillförlitlighet och hållbarhet i olika applikationer. Tack vare vårt omfattande sortiment kan vi erbjuda snabba leveranser.

Isolerad lindningstråd från Dahréntråd

Dahréntråd är en av Europas största och mest moderna tillverkare av isolerad lindningstråd och branschledande när det gäller miljömässig hållbarhet. Deras sortiment inkluderar dessutom specialtillverkade band av koppar och aluminium.

Lindningstråd från Elektrisola

I Sverige och Danmark kan vi distribuera det tyska kvalitetsmärket Elektrisola. En världsledande producent inom fintrådsområdet som har produktionsanläggningar i Europa, Sydamerika och Asien. Genom oss på BEVI får du alltid tillgång till den bästa lindningstråden på marknaden.

För mer detaljerad information om sortiment och tekniska specifikationer, hör av dig eller se våra broschyrer i pdf-format.

Broschyrer och kataloger

Behöver du en specialprodukt eller kundanpassad lösning?

BEVI Kunskapsbank

BEVI Kunskapsbank är en samling av information inom våra expertområden  t.ex. elektriska drivsystem och kraftgenerering.

Utforska

BEVI AB (huvudkontor)

Bevivägen 1
384 30, Blomstermåla

Org.nr. | 556195-8314
Tel |
0499-271 00
Mail | info@bevi.se

BEVI AB (regionkontor)

Kontaktvägen 8
SE-901 33, Umeå

Org.nr. | 556195-8314
Tel | 090-70 44 30
Mail | bevinord@bevi.se