Hem / Om BEVI / Jobba hos oss

Jobba hos oss

Kollegor och kunder finns i både Norden och Kina

Hos BEVI har du cirka 80 kollegor utspridda över Norden samt i Kina. De flesta av oss har en teknisk bakgrund och arbetar som teknisk säljare, kundsupport, lager, produktion, elektriker, konstruktion och service. Andra medarbetare jobbar med inköp, ekonomi, IT, kommunikation, kvalitet och verksamhetsutveckling. 

Vi jobbar långsiktigt och vi satsar helhjärtat för att leva upp till våra kunders förväntningar. Med vår expertis och innovativa lösningar ökar vi kundens produktivitet och konkurrenskraft. Det ska vara enkelt att samarbeta med oss. Vi ska skapa mervärde för våra kunder – varje dag. Vill du vara med?

Woman winding an electric motor by hand in a workshop.

Lediga tjänster på BEVI i Sverige

Vid tillfällen när vi inte har några lediga tjänster är vi ändå intresserade av personer med de rätta kvalifikationerna. Välkommen att skicka en intresseanmälan med CV och personligt brev till info@bevi.se.

Övriga nordiska länder

För lediga tjänster på BEVI i övriga nordiska länder, se respektive lands hemsida: 

Några ord från våra medarbetare 

Värdeskapande utbildningar

Kontinuerlig utbildning är en viktig del av en anställning på BEVI. Utbildningarnas syfte är att utbilda, träna och motivera personalen till att bli kunniga, engagerade och framgångsrika medarbetare. 

Som hjälp i utbildningsarbetet har BEVI bland annat tillgång till Addtech Academy. Det är en viktig plattform för att sprida företagskulturen, vidareutveckla affärsmannaskapet och öka graden av professionalism bland medarbetarna. De olika kurserna erbjuder medarbetarna, i dialog med chefen, utbildning anpassad till erfarenhet och arbetsuppgifter.

BEVI i sociala medier

I våra sociala kanaler kan du se mer om hur det är att arbeta på BEVI.

 Facebook

 Instagram

 Linkedin

 Twitter

Addtech Academy

Integritetspolicy för arbetssökande

I samband med att du söker anställning hos BEVI samlar vi in vissa personuppgifter om dig. Ta gärna del av vår integritetspolicy för arbetssökande för information om hur vi kommer att hantera dina personuppgifter.

Läs mer

BEVI Kunskapsbank

BEVI Kunskapsbank är en samling av information inom våra expertområden  t.ex. elektriska drivsystem och kraftgenerering.

Utforska

BEVI AB (huvudkontor)

Bevivägen 1
384 30, Blomstermåla

Org.nr. | 556195-8314
Tel |
0499-271 00
Mail | info@bevi.se

BEVI AB (regionkontor)

Kontaktvägen 8
SE-901 33, Umeå

Org.nr. | 556195-8314
Tel | 090-70 44 30
Mail | bevinord@bevi.se