Hem / Om BEVI / Grafisk profil och logotyp

Grafisk profil och logotyp

Grafisk profil 

Vår grafiska profil är en manual och ett redskap för alla medarbetare inom BEVI för att ge en enhetlig visuell bild av vårt varumärke. 

Det är också ett verktyg för distributörer, tryckerier och reklambyråer och andra externa samarbetspartners. Riktlinjer och mallar i manualen ska förenkla arbetet och användas för allt material som produceras av och för BEVI.

BEVI:s logotyp för nedladdning

Här kan du ladda ner BEVI:s logotyp i olika format för olika ändamål.

Logotyp för tryck (CMYK-färg, EPS-format)
Logotyp för webb (RGB-färg, PNG-format)

Logotypens frizon

Logotypen ska alltid omges av en frizon. Frizonen ska till ytan vara minst som nedre delen av bokstaven B, runt om hela logotypen. Frizonen är minimiavståndet till annan grafik, text eller bild. Inom frizonen får inga andra objekt placeras som till exempel texter eller andra grafiska element. Samma minimiavstånd gäller till ytterkanten på de material där logotypen placeras. 

Syftet med frizonen är att logotypen ska bli tydlig och att text, adresser, dekorelement eller bilder inte ska riskera att uppfattas som en del av logotypen. Frizonen är ett minimum. Läs mer om eventuella undantag i vår grafiska profil.

Kontaktinformation för frågor

För frågor kring hur du använder BEVI:s logotyp eller vår grafiska profil, välkommen att kontakta vår marknadskommunikatör.

BEVI Kunskapsbank

BEVI Kunskapsbank är en samling av information inom våra expertområden  t.ex. elektriska drivsystem och kraftgenerering.

Utforska

BEVI AB (huvudkontor)

Bevivägen 1
384 30, Blomstermåla

Org.nr. | 556195-8314
Tel |
0499-271 00
Mail | info@bevi.se

BEVI AB (regionkontor)

Kontaktvägen 8
SE-901 33, Umeå

Org.nr. | 556195-8314
Tel | 090-70 44 30
Mail | bevinord@bevi.se