Hem / Automation & motorstyrning

Automation och motorstyrning

Vi erbjuder Nordens bredaste utbud av högkvalitativa produkter och tjänster för elektriska drivsystem och kraftgenerering. Med förvärvet av Drivhuset har vi stärkt vår position som Sveriges främsta leverantör av frekvensomriktare och motorstyrningslösningar. Välkommen till BEVI, din ledande partner inom automation och motorstyrning!

BEVI – Din gröna leverantör

Upptäck vårt innovativa koncept, BEVI – Your green supplier, med fokus på produkter, tjänster och helhetslösningar som ökar energieffektiviteten och bidrar till en hållbar framtid. BEVI levererar energieffektiva och miljösmarta lösningar som uppfyller morgondagens krav på integrerade system.

Innovativ teknik för enkel och säker drift

Se vårt omfattande sortiment av frekvensomriktare, frekvensomrikarmotorer, servomotorer, servoförstärkare, HMI-skärmar, PLC-system och matningsdon. Oavsett om du behöver en enskild produkt eller ett sammanhängande koncept så har vi lösningen. Utforska våra produktkategorier nedan eller kontakta oss idag!

Behöver du en specialprodukt eller kundanpassade lösningar?

BEVI Kunskapsbank

BEVI Kunskapsbank är en samling av information inom våra expertområden  t.ex. elektriska drivsystem och kraftgenerering.

Utforska

BEVI AB (huvudkontor)

Bevivägen 1
384 30, Blomstermåla

Org.nr. | 556195-8314
Tel |
0499-271 00
Mail | info@bevi.se

BEVI AB (regionkontor)

Kontaktvägen 8
SE-901 33, Umeå

Org.nr. | 556195-8314
Tel | 090-70 44 30
Mail | bevinord@bevi.se