Teknisk utesäljare till norra Sverige

Är du kanske i början av din säljkarriär? Har du ett intresse för teknik och för att lära dig nya saker? Vi erbjuder möjligheten där du är en del av vårt lag och växer med oss. Du som medarbetare är avgörande för vår vision – att bidra till en hållbar värld genom att erbjuda effektiva produkter och lösningar för generering och användande av elektrisk energi.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att vara utesäljare på heltid och att bearbeta marknaden med BEVIs heltäckande program av elektriska drivsystem bestående av t ex elmotorer, transmissioner och styrutrustning. Våra kundgrupper är både OEMs och slutförbrukare inom en mängd områden som t ex processindustrin, sågverk, livsmedel, lantbruk, energi, fastighet och mycket mer. 

Intresse och förmåga att bygga och skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder är en central del av jobbet. Övernattning på hotell är vanligt förekommande. 

Aktuellt distrikt kan diskuteras men finns inom området Söderhamn till Kiruna.

Din bakgrund

Arbetslivserfarenhet av försäljningsarbete, gärna aktivt uppsökande arbete att hitta nya kunder, är önskvärt men inget krav.

Erfarenhet av att ha känt på att jobba som resande säljare är meriterande men inget krav.

Har du erfarenhet från områdena el, industri, automation, fastighetsautomation, ventilation, processindustri så är det intressant. Även erfarenheter från andra områden kan vara intressanta.

Dina personliga egenskaper

Du bör ha ett intresse för teknik och att lära dig nya saker. Mycket viktigt för tjänsten är viljan och möjligheten att resa och träffa kunder ute i distriktet.

Du känner dig bekväm i att ta nya kontakter och arbeta målmedvetet med att skapa och söka nya användare av drivutrustningar och system. Att ta stort eget ansvar i att varje dag jobba för att hitta nya möjligheter och vägar in på marknaden för BEVIs produkter bör kännas spännande för sökande till tjänsten.

Vi erbjuder

Ett intressant och utmanande arbete i ett erfaret gäng som kan stötta och supporta och som ger utrymme för rätt person att växa och utvecklas i sin roll. Via kollegor inom BEVI-gruppen finns  stor och värdefull produkt- och applikationskunskap att ta del av. Hjälp finns alltid att få.

Du blir del av ett större sammanhang genom vårt koncernbolag Addtech som är en plats där du uppmuntras att växa som en individ. Genom Addtech har vi bland annat tillgång till support kring daglig IT-drift, bolagets digitala utveckling och Addtech Business School. 

Övrigt

Placeringsort: Umeå

Omfattning/tillträde: Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Körkort: Tjänsten innebär resor varför B-körkort krävs.

Kontakta oss för mera information och ansök

Känner du att tjänsten verkar intressant och lockande, sänd då in ditt CV tillsammans med ett personligt brev per email till: mikael.isberg@bevi.com.

Urval sker löpande, vänta därför inte med att skicka in ansökan.

BEVI, Mikael IsbergFör mer information kontakta regionchef Mikael Isberg,
tel 070-621 08 44,  mikael.isberg@bevi.com