Automationstekniker/ingenjör till avdelningen för vattenkraft

Har du ett intresse för teknik och för att lära dig nya saker? Vi erbjuder möjligheten där du är en del av vårt lag och växer med oss. Du som medarbetare är avgörande för vår vision att bidra till en hållbar värld genom att erbjuda effektiva produkter och lösningar för generering och användande av elektrisk energi.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som automationstekniker/ingenjör hos BEVI blir du en del av vår avdelning för vattenkraft, teamet som konstruerar styrsystem och kontrollutrustning till vattenkraftstationer. Du är en del av hela processen, från första kundkontakten till driftsättning.

Det är en bred tjänst, med varierande arbetsuppgifter:

  • Ritning i CAD-programmet EPLAN
  • Byggnation av skåp för automationsutrusning
  • Programmering av PLC
  • Montering och driftsättning på kundens vattenkraftstation

Arbetet kan utföras i grupp och man behöver inte vara självgående inom alla områden. Du får en långsiktig utveckling med utbildning och erfarenhetsuppbyggnad längs vägen. Målsättning är att du ska vara självgående inom några år.

Intresse och förmåga att bygga och skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder är en del av jobbet. Övernattning på hotell är förekommande. 

Din bakgrund

För att klara målsättningen med tjänsten tror vi att du måste ha ett antal års erfarenhet av arbetsuppgifter liknande de listade ovan.

Att du skriver och talar flytande svenska är ett krav. 

Tidigare erfarenhet av PLC-programmering är meriterande.

Dina personliga egenskaper

Du bör ha ett intresse för teknik och att lära dig nya saker. Mycket viktigt för tjänsten är viljan och möjligheten att utvecklas.

Du känner dig bekväm i att ta nya kontakter och arbeta målmedvetet. Att ta stort eget ansvar är en del av tjänsten.

Vi erbjuder

Ett intressant och utmanande arbete i ett erfaret gäng som kan stötta och supporta och som ger utrymme för rätt person att växa och utvecklas i sin roll. Via kollegor inom BEVI-gruppen finns stor och värdefull produkt- och applikationskunskap att ta del av. Hjälp finns alltid att få.

Du blir del av ett större sammanhang genom vårt koncernbolag Addtech som är en plats där du uppmuntras att växa som en individ. Genom Addtech har vi bland annat tillgång till support kring daglig IT-drift, bolagets digitala utveckling och Addtech Business School. 

Övrigt

Placeringsort: Blomstermåla

Omfattning/tillträde: Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Körkort: Tjänsten innebär resor varför B-körkort krävs.

Kontakta oss för mera information och ansök

Känner du att tjänsten verkar intressant och lockande, sänd då in ditt CV tillsammans med ett personligt brev per email till: mathias.nilsson@bevi.com

Urval sker löpande. Vänta därför inte med att skicka in ansökan.

För mer information kontakta Mathias Nilsson: