2021-01-18

Besök BEVI på Danmarks virtuella paviljong under SMM DIGITAL 2021

Besök BEVI i Danmarks virtuella paviljong under SMM DIGITAL 2021 Den ledande internationella marinmässanSMM är rent digital i år. Danish Export - Marine kommer att vara där för att erbjuda dig möjlighet att träffa BEVI och andra ledande leverantörer i Danmarks virtuella paviljong .

sm20_rgb_72dpi_pur.jpgMer än 35 företag är redo att träffa dig online och prata med dig om de utmaningar branschen står inför. Leverantörerna har många års erfarenhet av att samarbeta med redare och varv för att utveckla nya lösningar som kan sänka kostnaderna, öka säkerheten och stödja övergången till en mer hållbar industri.

Upplev Danmarks virtuella paviljong

Genom att delta i Virtual Pavilion of Denmark kan du ”gå” runt det virtuella utrymmet och träffa och interagera med de danska sjöfartsleverantörerna, inklusive personal från BEVI i Danmark. 

Du kommer att kunna: 

  • Delta i onlinekonferenser.
  • Ringa videosamtal med de danska leverantörerna.
  • Live-chatta med de danska leverantörerna.
  • Live-chatta (privat) och nätverka med andra deltagare.
  • Besöka företagsens mässmontrar och deras online-presentationer och lära dig vilka nya produkter, lösningar och tjänster den danska sjöfartsindustrin erbjuder.
  • Delta i tävlingen för att vinna ett Maersk Tripple E Lego-fartyg under liveevenemanget.

Paviljongen går parallellt med SMM DIGITAL 2021 och är live med konferenser, chattar och videosamtal. Danmarks virtuella paviljong är öppen för alla och kan nås gratis från den 2 februari. Därefter har du tillgång till paviljongen och material från evenemanget i 30 dagar.

Vi ser fram emot att träffa dig online. Tina Jørgensen och Stefan Kristensen på BEVI A/S kommer att vara där och ta emot dig.  

> Gratis anmälan

> Läs mer på Danish Exports hemsida.