2019-01-09

BEVI-Nord AB fusioneras med BEVI AB

BEVI-Nord AB fusioneras  upp i moderbolaget BEVI AB. Fusionen kommer att ge synergieffekter mellan olika funktioner och system inom BEVI. På så sätt blir vi mer effektiva och kan ge våra kunder ännu bättre service. 

På svenska marknaden har BEVI sedan länge haft två bolag, BEVI-Nord AB och moderbolaget BEVI AB, som hjälper kunder i norra respektive södra Sverige. När BEVI-Nord AB nu fusioneras  upp i BEVI AB går vi till att hantera endast ett istället för två bolag. Det kommer att förenkla och ge synergieffekter mellan olika funktioner och system inom BEVI och göra att vi kommer vi kunna arbeta mer effektivt. I förlängningen innebär det att vi kan ge våra kunder ännu bättre service.

Fusionen trädde i kraft den 2 januari 2019. Befintliga avtal och offerter följer automatiskt med in i BEVI AB i fusionen och all fakturering kommer nu att ske från BEVI AB (org nr. 556195-8314). Detta medför nya bankuppgifter som kommer att framgå av fakturan.

Vid frågor och orderhantering är kontaktuppgifterna till vår kundsupport i Blomstermåla och Umeå oförändrade. Dessa hittar du på vår kontaktsida.

Mikael Isberg, tidigare VD för BEVI-Nord AB, blir Regionchef för norra Sverige vid Umeå-kontoret. 

 

Kontaktinformation för frågor

Vid frågor på något kring fusionen vänligen kontakta Mikael Isberg på telefon 090-70 44 37 eller mikael.isberg@bevi.se.