Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Hem / Lindningsmaterial / Rör, stavar och profiler

Rör, stavar och profiler

Produktionen av cylindriska rör är mycket bred, och användningsmöjligheterna är otaliga. De lindade kompositmaterialen kan bearbetas så att de uppfyller varje behov, och användningsmöjligheterna är stort sett obegränsade. 

De tre produktkategorierna skiljer sig åt genom typen av armeringsmaterial – pappersbakelit, vävbakelit respektive glasvävepoxy. Rören levereras med en invändig diameter från 3 mm och en utvändig diameter på upp till 1270 mm, godstjocklek efter önskemål samt i längder på upp till 1650 mm. I standardutförandet levereras rören slipade och olackerade.

Bearbetade komponenter

Kundspecifik bearbetning ger obegränsade möjligheter Bearbetade komponenter utgör den allra största delen av vår rörförsäljning. Rören används bland annat till kullagerhållare, styrningar och en lång rad andra mekaniska produkter. Rören har god isoleringsförmåga, är flexibla, har hög hållfasthet och bra motståndskraft mot värme och kemikalier. Därtill kommer att de kan levereras i stort sett varje tänkbar design.

Broschyrer och kataloger

Behöver du en specialprodukt eller kundanpassad lösning?

BEVI Kunskapsbank

BEVI Kunskapsbank är en samling av information inom våra expertområden  t.ex. elektriska drivsystem och kraftgenerering.

Utforska

BEVI AB (huvudkontor)

Bevivägen 1
384 30, Blomstermåla

Org.nr. | 556195-8314
Tel |
0499-271 00
Mail | info@bevi.se

BEVI AB (regionkontor)

Kontaktvägen 8
SE-901 33, Umeå

Org.nr. | 556195-8314
Tel | 090-70 44 30
Mail | bevinord@bevi.se