Sekretessbelagda utvecklingsprojekt

Förutom att sälja färdiga standardmotorer anlitas ofta BEVIs kunniga ingenjörer för konsultation, utveckling och konstruktion i många, spännande projektarbeten som sker i nära samarbete med kunden. Flera av dessa projekt är sekretessbelagda, så vi kan inte visa upp dessa maskiner.

Ett team av kunniga och drivna medarbetare, med mycket erfarenhet, är hemligheten bakom projekten.

> Läs mer om BEVIs tjänster kring konsultation, utveckling och konstruktion

Del av BEVIs team i utvecklingsprojekt

Lotta Persson lindar en stator

Lotta Persson lindar en stator till en motorprototyp. Detta är en del i ett pågående utvecklingsprojekt tillsammans med en större svensk kund. Efter att ha arbetat på BEVI sedan 1988 har Lotta snart 30 års erfarenhet av lindning, så kunden är i goda händer.

Åke Nyström, Teknisk chef

Åke Nyström är teknisk chef på BEVI och ansvarig för utvecklingsprojekten. Han har lång erfarenhet av elektroteknik som konstruktör, chef och även som lektor på Chalmers tekniska högskola och Linnéuniversitetet.

Sin uthållighet har Åke bevisat flera gånger. Han har genomfört både en Svensk klassiker och ett Ironman-triathlon, bara för att nämna några bedrifter!

Lennart Edström

Lennart Edström är Senior Designer på BEVI. Sedan han började år 1980, för 37 år sedan, har Lennart samlat på sig mycket erfarenhet som han använder i konstruktionsarbetet.