Teknisk säljare för Stockholms-distriktet

Bli en viktig del av vårt säljteam!
Vi söker teknisk säljare.

BEVI söker en teknisk säljare för Stockholms-distriktet som även omfattar Mälardalen, Dalarna, Västmanland och Närke. Du blir en viktig del av vårt uppskattade säljteam som säljer och marknadsför våra innovativa och energieffektiva drivsystem och produkter till den svenska industrin. Huvudsakligen rör det sig om försäljning av elmotorer, mekaniska transmissioner, frekvensomriktare och servicetjänster.

Hur ser en dag på BEVI ut?

I arbetsuppgifterna kommer ingå att självständigt planera, genomföra och följa upp besök mot industrin på distriktet vilket kommer att innebära en hel del resor. Vi erbjuder ett intressant arbete i ett erfaret team av både ute-/innesäljare och produktansvariga som arbetar ihop.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Blomstermåla.

We want you apply now

Vem är du?

Din tekniska erfarenhet är lika viktig för oss som din vilja och inställning att sätta kunden i första hand. Din vilja att träffa kunderna och att skapa goda relationer är avgörande för att du ska lyckas i rollen, likväl som din förståelse och intresse för affärer. Som person är du ansvarstagande och gillar att lösa problem med hjälp av din initiativförmåga och goda samarbetsförmåga. Då det är ett självständigt jobb ställs det även krav på god planeringsförmåga och ordningssinne.

● Det är en fördel om du jobbat inom el och automation tidigare.
● Ingenjörsutbildning är givetvis meriterande men inte ett måste.
● Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska.
● Arbetet kräver B-körkort.

För att lyckas i denna tjänst bör kunna arbeta självständigt, men ändå tycka det är kul att ingå i ett team och bidra med positiv energi till att stärka laget. Viktigt är att du är nyfiken, driven & affärsinriktad samt trivs i en uppsökande säljroll och att du kan förstå samt förutse kundernas behov och därmed skapa bra relationer.

Vad kan BEVI erbjuda dig?

Som arbetsgivare ser och uppmärksammar vi våra medarbetare. Vi hjälper dig att utvecklas i din yrkesroll samt även inom bolaget och ger dig gärna möjligheten att kunna få vara med och påverka. För rätt person finns även möjligheten att kunna bli ambassadör för en del implementeringsprojekt.

Våra värdeord:

● Lagarbete – mer lag än jag
● Kundfokus – kundnära och lyhörda
● Engagemang – driv och framåtanda

Känns det som ett jobb för dig? Vi tillsätter tjänsten löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta försäljningschef Peter Augustsson: 0499-271 91, peter.augustsson@bevi.se. Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående, dock senast 28/2.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om BEVI

BEVI är ett av Nordens mest betydande företag gällande tillverkning, leverans och service av elektriska drivutrustningar till OEM-kunder, processindustrier och kraftverk. Vi säljer mest elmotorer men även växlar, frekvensomriktare och mycket mer. Med huvudkontor, lager, produktion och serviceverkstad i Blomstermåla och med verksamhet i samtliga nordiska länder, Litauen och Kina omsätter vi c.a 200 miljoner med ca 90 anställda.

BEVI-gruppen ägs av Addtech AB, en svensk börsnoterad teknikhandelskoncern bestående av cirka 2300 anställda inom 130 självständiga bolag, som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder i ca 20 länder.

> Läs mer under ”Om BEVI”
> Försäljningsteamet
> Teamet av produktansvariga

 

Blomsermåla IK
Bli del av BEVIs lag av säljare. (På bilden: Det lokala fotbollslaget Blomstermåla IK som BEVI sponsrar.)