Jobba hos oss

Vi jobbar långsiktigt och vi satsar helhjärtat för att leva upp till våra kunders förväntningar. Med vår tekniska expertis och innovativa lösningar ska vi öka kundens produktivitet och konkurrenskraft. Det ska vara enkelt att samarbeta med oss. Vi ska skapa mervärde för våra kunder – varje dag. Vill du vara med?

Lediga tjänster på BEVI

För tillfället har vi inga lediga tjänster men vi kan ändå intresserade av personer med de rätta kvalifikationerna. Välkommen att skicka en intresseanmälan med CV och personligt brev till info@bevi.se.

Integritetspolicy för arbetssökande

I samband med att du söker anställning hos BEVI samlar vi in vissa personuppgifter om dig. Ta gärna del av vår integritetspolicy för arbetssökande för information om hur vi kommer att hantera dina personuppgifter.

BEVI medarbetare kontoret  BEVI medarbetare lindningen  BEVI medarbetare service

Om BEVI

BEVI är ett av Nordens mest betydande företag gällande tillverkning, leverans och service av elektriska drivutrustningar till OEM-kunder, processindustrier och kraftverk. Med kontor, lager, produktion och serviceverkstäder i Blomstermåla och Umeå samt med verksamhet i alla nordiska länder, Litauen och Kina omsätter vi ca 200 miljoner på 90 anställda.