Leverans av kontrollskåp och växelmotorer till nytt bryggeri

BEVI bygger och levererar ett kontrollskåp och växelmotorer till ett nytt bryggeri under uppbyggnad i Mellansverige. Leveransen går denna veckan. Nästa vecka kommer vår serviceingenjör Per Eriksson vara på plats för installation och driftsättning.

BEVI är en underleverantör i detta projekt.  Kontrollskåpet och nio växelmotorer från BEVI kommer vara del av en produktionslina som fyller 1,5 flaska i sekunden! Den kommer användas för produktion av en, för svenska marknaden helt ny, dryckesprodukt från USA.

Maskintillverkare för livsmedelsindustrin

BEVI har sedan länge ett gott samarbete med denna maskintillverkare som bygger processanläggningar för livsmedelsindustrin och ansvarar för projektet som helhet mot slutkunden.

Kontrollskåp till bryggeri

Kontrollskåpet inkluderar frekvensomriktare och styrautomatik så som HMI, matningsdon samt PLC inklusive programmering, som styr nio växelmotorer.

Elektriker Leif Nygren och serviceingenjör Per Eriksson

BEVIs elektriker Leif Nygren (vänster) bygger kontrollskåpet på BEVI i Blomstermåla. Serviceingenjör Per Eriksson (höger) installerar och driftsätter på plats, tillsammans med kunden.